Ortopéd és méretes cipő

Cégünk egyik főprofilja az ortopéd és méretes cipők készítése. Az ortopéd és méretes cipőket típusnak megfelelően egyedi méretvétel alapján 2-6 hét alatt készítjük el. Folyamatosan bővítjük és megújítjuk modell választékunkat, melyek között megtalálható a sportos, fiatalos vagy elegáns ortopéd és méretes cipő fazonok is. A megrendelőink több mint 100 modellből és 50 színből választhatják ki egyedi ortopéd és méretes cipőjüket. Lehetőség biztosítunk arra is, hogy az Ön által hozott fotó alapján készítjük el ortopéd vagy méretes cipő egyedi modelljét. A megrendelések a központi műhelyben kerülnek legyártásra, mely garantálja termékeink kiváló minőségét is.

Az ortopéd és méretes cipőgyártás az elmúlt években nagyon sokat fejlődött. Maga az alaptechnológia nem esett át nagyobb változtatáson, de az alapanyagok és a kiegészítő anyagok felhasználása igen. Ennek köszönhetően nagyon sok könnyen megmunkálható anyagok jelentek meg, melyeknek kiváló minősége lehetővé teszi a még kiválóbb, könnyebb és esztétikusabb ortopéd és méretes cipők elkészítését.

Társaságunknál gyakorlott ortopédiai cipészek és méretvevő szakemberek állnak ügyfeleink rendelkezésére egyedi ortopéd és méretes cipők kiszolgálása céljából. Munkatársunk segíti kiválasztani az Ön igényeink és társadalombiztosítás ellátásához megfelelő lábbelit.

Különös figyelmet szentelünk lábrövidüléses dongalábas, diabéteszes  ügyfelek ellátására.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az ortopéd és méretes cipőkkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és szakképzett kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!