Korrekciós gyermekcipő

A kisgyermekeknél egyre gyakrabban előforduló probléma a lúdtalp és a csámpás láb. Ezek a problémák és panaszok megszüntethetőek a megfelelő korrekciós gyermekcipő beszerzésével. Nagyon fontos, hogy ezeket a tüneteket időben felismerjük, és már gyermekkorban orvoslásra kerüljön a lúdtalp, és a csámpás láb, vagy egyéb más elváltozás.

Miért érdemes az általunk nyújtott szolgáltatásokat igénybe venni?

  • Szakképzett és gyakorlott ortopéd cipészek állnak készséggel a megrendelőink rendelkezésére
  • Több éves tapasztalt a gyógycipők készítésében, egyedi lúdtalpbetétek előállításában, és korrekciós gyermekcipők forgalmazásában
  • Segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb korrekciós gyermekcipő kiválasztásában, és igény esetén szaktanácsadással biztosítunk, hogy a lábbelin kívül mivel kiegészítő lehetőséget adottak még.

Központi üzletünk Székesfehérvár szívében található a Kandó Kálmán utca 2 szám alatt.  A megrendelőink több száz korrekciós gyermekcipő modell közül választhat. Főként supinált cipőket forgalmazzunk, melyek a gyermeklábak egészséges fejlődését segítő lábbelik. A betét nélküli támasztás hosszan előrevezetett erős, magas kéreggel történik. A boka bedőlés megakadályozását az ék alakú alátámasztás biztosítja. A supinált cipők teljes mértékben elszámolhatók Egészségpénztárra! Válasszon a minőségi korrekciós gyermekcipőből elérhető áron!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a korrekciós gyermekcipőkkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran, vagy keressen fel üzletünkben! A tapasztalt és szakképzett kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését, és igény esetén részletes szakmai tanácsadást is biztosítanak!