Gyógycipőkészítés

Amikor az emberek a gyógycipőkészítésről hallanak, akkor először egy egyen szabott egyáltalán nem esztétikus modellre gondolnak. Pedig napjainkban ez már egyáltalán nem igaz. A gyógycipő viselése ma már nem kényszer, hanem egy nagyon praktikus és esztétikus viseletet biztosít. Napjainkban a gyógycipők kinézetünkben, és terápiás, kényelmi komforthatásukban is a mai divatnak megfelelően kerülnek forgalomba.

A gyógycipők során orvosi fogalomról beszélünk, melynek két ágazata van, az egyik a megelőzés a másik pedig a korrigálás, vagy gyógyítás.  Az utóbbi során beszélhetünk a fájdalom megszüntetéséről, és az elváltozás elmulasztásáról, vagy annak csökkentéséről.

Egyedi, esztétikus, kényelmes gyógycipőkészítés kiváló minőségben!

A központi üzletünk Székesfehérváron található, ahol méretvételezést is végezzük, illetve a gyógycipőkészítés e helyen is zajlik. A folyamatos fejlődéseknek köszönhetően már Százhalombattán az egészségügyi szakrendelőben is várjuk szeretettel a megrendelőinket. Az egyedi gyógycipőkészítés mellett a katalógusunkból több mint száz divatos és kényelmes modellből lehet választani.

Miért érdemes minket választani, ha gyógycipőkészítésről van szó?

  • Tapasztalt, és szakirányú végzettséggel rendelkező kollégák segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb gyógycipő típust, melyet egyedi méretben el is készítünk Önnek.
  • Garantáljuk a kiváló minőségű gyógycipőkészítés
  • Teljes mértékben ügyfélorientált hozzáállást képviselünk
  • Versenyképes árak
  • A gyógycipők széles választékát biztosítjuk a megrendelőink számára
  • Üzleteinkben minden szükségese vizsgálatot elvégzünk egy helyen!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a cipőkészítéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal, vagy látogasson el hozzánk! Gyakorlott és szakképzett kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!